Liity Skepsiksen jäseneksi

Ilmoittautumislomake on väliaikaisesti pois käytöstä. Mikäli haluat liittyä Skepsis ry:n jäseneksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla yhdistyksen sihteerille osoitteeseen secretary(at)skepsis.fi

Yhdistyksen kalenterivuosittainen jäsenmaksu vuodelle 2016 on 30€ ja sisältää Skeptikko-lehden tilauksen. Alle 24-vuotiaille jäsenmaksu on 15€. Mikäli olet alle 24-vuotias, ilmoita myös syntymäaikasi. Yksityisen henkilön kannatusjäsenmaksu on 100€ ja oikeustoimikelpoisen yhteisön 200€. Saat sähköpostitse ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi kun hallitus on hyväksynyt sinut jäseneksi.

Voit tilata Skeptikko-lehden myös liittymättä jäseneksi. Tilausmaksu on 30€/vuosi. Lehtitilausta tehdessä tiedoksi riittävät nimi ja osoite. Lehtitilauksen voit myös tehdä ja maksaa verkkokaupassamme.

Painamalla sivun alalaidassa sijaitsevaa "Lähetä tiedot"-linkkiä hyväksyt yhdistyksen säännöt ja niissä määritellyn yhdistyksen tarkoituksen ja toimintaperiaatteet.

Ongelmatilanteessa hakemuksen voi lähettää myös postitse yhdistyksen sihteerille.

Voit kirjoittaa Lisätietoja-kenttään, millaisia kokemuksia sinulla on Skepsiksen toimialaan liittyvistä asioista, mahdollisesti aihetta sivuavat julkaisut, jäsenyys muissa tieteellisissä yhdistyksissä, erityiset mielenkiinnon kohteet ym. Korostamme kuitenkin, että kuka tahansa kiinnostunut voi hakea jäsenyyttä yhdistyksen hallitukselta koulutustaustasta ja elämänkokemuksesta riippumatta (teknisistä syistä johtuen lisätietokenttä on pakollinen, mutta voit kirjoittaa siihen vaikka vain pisteen).