Liity Skepsiksen jäseneksi

Yhdistyksen kalenterivuosittainen jäsenmaksu vuodelle 2014 on 25€ ja sisältää Skeptikko-lehden tilauksen. Alle 24-vuotiaille jäsenmaksu on 12.50€. Mikäli olet alle 24-vuotias, ilmoita myös syntymäaikasi.

Voit tilata Skeptikko-lehden myös liittymättä jäseneksi. Tilausmaksu on 25€/vuosi. Lehtitilausta tehdessä tiedoksi riittävät nimi ja osoite.

Painamalla sivun alalaidassa sijaitsevaa "Lähetä tiedot"-linkkiä hyväksyt yhdistyksen säännöt ja niissä määritellyn yhdistyksen tarkoituksen ja toimintaperiaatteet.

Ongelmatilanteessa hakemuksen voi lähettää myös postitse yhdistyksen sihteerille.

Kirjoita Lisätietoja-kenttään, millaisia kokemuksia sinulla on Skepsiksen toimialaan liittyvistä asioista, mahdollisesti aihetta sivuavat julkaisut, jäsenyys muissa tieteellisissä yhdistyksissä, erityiset mielenkiinnon kohteet ym. Korostamme kuitenkin, että kuka tahansa kiinnostunut voi hakea jäsenyyttä yhdistyksen hallitukselta koulutustaustasta ja elämänkokemuksesta riippumatta.